Home Despre Noi Rezervari Bilete de Avion Rezervari Hoteluri Rezervari Bilete Autocar Contact
Telefon: 0359 401 729 - 077 0192 876; E-mail: office@magic-tours.ro SAU magicoradea@yahoo.com
Atlantis Bangkok Dubai imagine 1 Maldive Phuket Singapore Vacanta
Oferte Last Minute
Oferte Speciale

Sau solicita informatii suplimentare la:
Telefon: 0359 401 729 - 077 0192 876;
E-mail: office@magic-tours.ro SAU magicoradea@yahoo.com
Beach Break Costa Brava - Lloret de Mar! - Tarife de la: 195 Euro
Servicii incluse:
cazare 3 nopti
masa: demipensiune
bilet avion din Oradea
taxa aeroport
bagaj de mana
check-in online
taxa loc preferential in avion

Servicii neincluse:
bagaj cala 23 kg dus 
transfer aeroport - hotel - aeroport
taxa de oras - se achita la receptia hotelului
asigurari medicale - optionale, recomandate - 58 lei/pers
alte cheltuieli personale

IMPORTANT

•             Va rugam sa verificati conditiile speciale de calatorie. Trebuie sa va asigurati ca posedati toate documentele necesare si intruniti conditiile legale de calatorie.
•             Emiterea biletelor de avion rezervate si plata acestora se fac conform conditiilor impuse de catre fiecare companie in parte. Pasagerul are obligatia sa se informeze despre termenul pana la care rezervarea sa este valabila si sa se prezinte in termen pentru achitarea biletului pentru a intra in posesia acestuia . Termenele pot fi schimbate oricand de compania aeriana, situatie in care agentia va anunta pasagerul despre modificare, fara a putea fi insa facuta raspunzatoare in vreun fel de catre acesta pentru o eventuala anulare.
•             Pasagerul poate modifica coordonatele de zbor ale biletului initial cumparat doar in conditiile stabilite de compania pentru care a fost emis biletul, pentru fiecare caz in parte. Pentru fiecare modificare se aplica penalizarea prevazuta de conditiile stabilite de compania pentru care s-a emis biletul. Orice modificare (atunci cand ea este permisa de catre compania aeriana) a unui bilet de avion se efectueaza inaintea plecarii zborului initial ce urmeaza a fi modificat. Biletul nu poate fi pastrat in vederea unei utilizari ulterioare daca nu este modificat/ reemis inaintea zborului programat initial.
•             Pasagerul NU poate utiliza numai parti componente ale zborului aferent biletului cumparat.  Biletul se avion se utilizeaza secvential, segment cu segment in ordinea inscrisa in bilet. Neprezentarea pasagerului la primul zbor  sau la unul dintre zborurile intermediare se considera renuntare la bilet , duce la anularea automata a segmentelor de zbor urmatoare si NU mai poate fi utilizat ulterior pentru o potentiala modificare.
•             Biletul de avion este nominal. Modificarea numelui nu e permisa. Biletul nu e transmisibil .
•             La majoritatea zborurilor check-in ul se inchide cu 45 minute inainte de zbor. Pentru a avea timp pentru efectuarea tuturor formalitatilor recomandarea noastra este sa va prezentati la imbarcare dupa cum urmeaza :
-       zboruri nationale check in minim 1-2 ore inainte de decolare!            
-       zboruri internationale check in minim 2-3 ore inainte de decolare!
Alti au fost interesati si de:
IFA Villas Bavaro Resort & Spa 4*
SUPER OFERTA - PUNTA CANA IFA Villas Bavaro Resort & Spa 4* cu All Inclusive din Budapesta 7 nopti din 06.10.2016 . 980 euro / pers.
Tarife de la: 980 euro / pers.
CRYSTAL ADMIRAL
CRYSTAL ADMIRAL 5* UAI 5*, SIDE 7 nopti din 24.06.2016 . 743 euro / pers. din CLUJ Cu toate taxele incluse, inclusiv asigurare storno si medicala si transfer Oradea - Cluj - Oradea.
Tarife de la: 520 euro / pers.
Super Oferta Phuket
10 nopti din 19.10.2016 din Budapesta la hotel de 4* cu mic dejun 850 euro / pers. la hotel de 5* cu mic dejun 1.030 euro / pers. Phuket este cea mai mare insula din Thailanda. Acesta este de 48 km lungime, 21 km în latime si este situata în sudul Thailandei , în partea de vest a coastei Marii Andaman. Phuket este una dintre destinatiile turistice de baza din Thailanda si este perfecta pentru oricine, deoarece, în special în zonele de plaja, se vorbeste, preponderent, limba engleza, ceea ce este ideal pentru un nou-venit. Western Phuket este regiunea care a facut cunoscuta insula în întreaga lume. Aici veti gasi o mare varietate de plaje, unele linistite, altele complet ruinate de milioanele de vizitatori din fiecare an.
Tarife de la: 850 euro
Antalya
SUPER OFERTA - ANTALYA ROYAL ALHAMBRA PALACE - UAI 5*, SIDE 7 nopti din 24.06.2016 . 743 euro / pers. din CLUJ Cu toate taxele incluse, inclusiv asigurare storno si medicala si transfer Oradea - Cluj - Oradea.
Tarife de la: 743 euro / pers

Date Agentie

Adresa:
Str. Nufarului, incinta Lotus Center - Oradea

Telefon: 0359 401 729
E-mail: office@magic-tours.ro SAU magicoradea@yahoo.com

Informatii Generale

Despre Noi
Informatii Viza
Informatii Asigurari Medicale
Termeni si Conditii
Abonare Newsletter
CONTRACTUL CU TURISTUL
DOCUMENTE AGENTIE

Oferte

Last Minute
City Break
Circuite Turistice
Croaziere

Parteneri