Home Despre Noi Rezervari Bilete de Avion Rezervari Hoteluri Rezervari Bilete Autocar Contact
Telefon: 0359 401 729 - 077 0192 876; E-mail: office@magic-tours.ro SAU magicoradea@yahoo.com
Atlantis Bangkok Dubai imagine 1 Maldive Phuket Singapore Vacanta
Oferte Last Minute
Oferte Speciale

Sau solicita informatii suplimentare la:
Telefon: 0359 401 729 - 077 0192 876;
E-mail: office@magic-tours.ro SAU magicoradea@yahoo.com
MIRACLE RESORT 5* AI 560 euro / pers - Tarife de la: 560 euro / pers.
MIRACLE RESORT - 5* AI, ANTALYA - LARA
 
7 nopti din 09.06.2016 . 560 euro / pers. din TIMISOARA
 
Cu toate taxele incluse !
Alti au fost interesati si de:
City Break Paris
Este imposibil sa nu te indragostesti de Paris. Oamenii orasului sunt stilati si cocheti, arhitectura sa seducatoare, restaurantele si viata de noapte sunt dedicate placerii iar pe strazile sale sunt împrastiate vise. Nu putem spune ca exista un moment cel mai bun de a vizita Parisul, în fiecare sezon orasul este intotdeauna plin de viata. Zilele de vara pot fi petrecute lenevind pe malurile Senei, sorbindu-se o bautura la o cafenea sau mergand intr-una din multele gradini sau paduri ale orasului. In noptile de iarna se poate merge la patinoarele in aer liber, iar în primavara anului artistii umplu aerul din afara Centrului Pompidou. In acest oras frumusetea si eleganta sunt favorizate mult peste scopul practic. Secole de dezvoltare urbana au acelasi aspect ca si cand ar fi fost stapanite de catre o singura mana, cu un puternic sentiment de echilibru, contrast si estetica. Vederile din Turnul Eiffel sau Sacré Coeur dezvaluie instantaneu sute de atractii iconice pentru vizitatori, dar cea mai buna modalitate de a vedea acest oras este de pune harta înapoi în buzunar si a te rataci pe strazi si bulevarde descoperind orasul pentru tine. Atat timp cat veti petrece in Paris va veti da seama daca merita sau nu sa reveniti.
Tarife de la: De la 270 EUR/pers
Circuit Austria-Bavaria
ZIUA 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (835 km) Plecare din Bucuresti (ora 06:00) din parcarea de la Ateneu (Restaurant Cina). Sosire si cazare la Budapesta. ZIUA 2. MELK - SALZBURG (580 km) Dupa micul dejun, deplasare spre Salzburg. Oprire la Melk pentru vizitarea celebrei manastiri benedictine, construita in stil baroc. Sosire la Salzburg. Se viziteaza Orasul Vechi, Casa lui Mozart, Domul, Gradinile Mirabell, Fortareata. Cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg. ZIUA 3. SALZBURG - CASTELUL HERREnCHIEMSEE - MUnCHEn - SALZBURG (320 km) Mic dejun. Deplasare spre Chiemsee pentru croaziera pe o micuta insula unde Ludovic al II-lea de Bavaria a construit splendidul Palat Herrenchiemsee ca o replica a celui de la Versailles. Optional, excusie la Munchen unde ne vor incanta: Marienplatz, Primaria cu renumitul ceas medieval si Frauenkirche. Program liber in Munchen. Intoarcere in zona Salzburg pentru cazare la aceeasi pensiune. ZIUA 4. SALZBURG - CASTELELE LInDERHOF si nEUSCHWASTEIn - InnSBRUCK (340 km) Dupa micul dejun, deplasare spre Innsbruck, capitala Tirolului. Incepem circuitul castelelor Bavariei cu Palatul Linderhof apoi vom descoperi lumea fanteziei in care traia Ludovic de Bavaria, vizitand cel mai renumit castel - Neuschwanstein, amplasat intr-un cadru natural unic. Sosire in Innsbruck, unul din cele mai frumoase orase austriece. Vizitam centrul orasului unde ne vor incanta Hofburg, Catedrala Sf. Iacob si Acoperisul de Aur (Goldenes Dachl) - simbolul orasului. Cazare in zona Innsbruck. ZIUA 5. InnSBRUCK - WATTEnS - SALZKAMMERGUT - VIEnA (480 km) Mic dejun. Plecare spre Viena. Optional, popas in Wattens unde vom putea face o incursiune in minunata lume a cristalelor Swarowski. In drumul spre Viena, vom traversa superba regiune Salzkammergut, pe malul lacurilor glaciare Gmunden si Mondsee. In statiunea Mondsee vom vizita biserica parohiala cunoscuta din fi lmul “Sunetul Muzicii”. Cazare la Viena. ZIUA 6. VIEnA - BUDAPESTA (245 km) Dupa micul dejun incepem vizitarea capitalei austriece cu celebrul bulevard Ring, cu cladirile sale monumentale: Opera, Primaria, Teatrul National, Universitatea, Palatul Hofburg si centrul vechi cu Domul Sf. Stefan. Dupa pranz, vizitarea Palatului Schonbrunn si a gradinilor acestuia. Deplasare spre Budapesta, unde la fi nal de excursie, se organizeaza optional o croaziera pe Dunare (cu cina inclusa). Cazare la Budapesta. ZIUA 7. BUDAPESTA - BUCURESTI (835 km) Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie de trafi c si formalitatile vamale.
Tarife de la: 295 EUR/pers
Circuit Budapesta - Viena
ZIUA 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (835 km) Plecare din Bucuresti (ora 06:00) din parcarea de la Ateneu (Restaurant Cina). Sosire si cazare la Budapesta. ZIUA 2. BUDAPESTA - Szentendre, Visegrad, Esztergom - VIENA (290 km) Mic dejun. Tur de oras: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Catedrala Sf. Matias. Excursie pe Valea Dunarii, cu superbele orasele istorice: Szentendre, Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Esztergom (Catedrala incoronarii regilor Ungariei). Traseul continua spre Viena. Cazare in Viena. ZIUA 3. VIENA Dupa micul dejun, incepem vizitarea capitalei austriece cu celebrul bulevard Ring si cladirile sale monumentale: Opera, Primaria, Teatrul National, Universitatea, Palatul Hofburg si centrul vechi cu Domul Sf. Stefan. Dupa amiaza, vizitarea Palatului Schonbrunn si a gradinilor acestuia, apoi program liber in Viena. Optional, o seara de neuitat in parcul de distractii Prater. Cazare Viena la acelasi hotel. ZIUA 4. VIENA - MAYERLING - HEILINKREUZ (80 km) Mic dejun. Program liber in Viena. Sugeram vizitarea muzeelor din Palatul Hofburg sau shopping pe Mariahilfer Strasse. Optional, excursie la Mayerling si Heilingenkreuz unde vom vizita celebrul pavilion de vanatoare unde in 1889, printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Josef al Austriei a fost gasit mort. Din acel moment acest pavilion a fost transformat in manastire. La Heilingenkreuz, vom vizita manastirea cisterciana intemeiata in anul 1133 de catre Imparatul Leopold al III-lea al Austriei. Intoarcere la Viena si cazare la acelasi hotel. ZIUA 5. VIENA - BRATISLAVA - BUDAPESTA (285 km) Mic dejun. Program liber in Viena sau optional, shopping la Centrul Comercial Auhof. Dupa pranz, plecare spre Bratislava. Scurt tur de oras. Continuam deplasarea spre Budapesta unde se organizeaza optional o croaziera pe Dunare cu cina. Cazare la Budapesta. ZIUA 6. BUDAPESTA - BUCURESTI (835 km) Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.
Tarife de la: De la 225 EUR/pers
City break Londra
Londra reprezinta una dintre cele mai populare destinatii turistice. Acest lucru se datoreaza probabil faptului ca orasul de pe Tamisa are cate ceva de oferit pentru orice turist, indiferent de bugetul sau.Cu 8 milioane de locuitori, Londra este cel mai mare oras european, fiind un centru cultural, financiar si politic de mare importanta.Traieste aventura londoneza in orasul printesei Diana si descopera cele mai apreciate capodopere din lume!
Tarife de la: De la 250 Euro/pers

Date Agentie

Adresa:
Str. Nufarului, incinta Lotus Center - Oradea

Telefon: 0359 401 729
E-mail: office@magic-tours.ro SAU magicoradea@yahoo.com

Informatii Generale

Despre Noi
Informatii Viza
Informatii Asigurari Medicale
Termeni si Conditii
Abonare Newsletter
CONTRACTUL CU TURISTUL
DOCUMENTE AGENTIE

Oferte

Last Minute
City Break
Circuite Turistice
Croaziere

Parteneri