Amplasare

Acest hotel la plajă se află în Orașul Skiathos la aproximativ 1,5 km de plajă, clienții ajung în centrul localității după aproximativ 1 km.

Dotări

La recepția din zona de primire, înainte ca clienții să-și ia în primire camerele, li se urează „Bine ați venit“: ei pot alege din 31 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, un spațiu cu televizor și o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Camerele au și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi. Băile dispun de un duș și de o cadă. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Pe timpul șederii, oferta de sporturi și de petrecere a timpului liber aduce distracție pentru clienți. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Locul de cazare oferă pentru activitățile sportive tenis de masă în interior. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling service; Avion Cluj Napoca - Skiathos 2024 Cluj Napoca - Skiathos; Taxa aeroport CLJ; Avion Skiathos - Cluj Napoca 2024 Skiathos - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Anamar Skiathos Hotel, Skiathos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate