LOCALIZARE

Hotel Do Carmo este localizat la 450m de plaja si la aproximativ 700m de Sao Tiago Fort. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Cristiano Ronaldo Madeira la doar 13km distanta.

FACILITATI

Hotel Do Carmo pune la dispozitie un restaurant si un bar.
Hotelul pune la dispozitie o piscina exterioara situata pe acoperis. Acest loc ofera o priveliste frumoasa la munti si la Oceanul Atlantic.
La acest hotel exista parcare.

RESTAURANTE

Restaurantul hotelului ofera mancaruri cu specific international. Pentru micul dejun masa este sevita tip bufet.

CAMERE

Situat chiar in centrul orasului Funchal este un exemplu foarte bun de design interior de la sfarsitul anilor 1960. Dispune de 80 de camere, dintre care majoritatea au balcon. Toate camerele pun la dispozitie: ventilator, mini bar, Wifi, telefon, televizor, seif, uscator de par. 

Double/ Twin Standard Room - capacitate maxima de 2 persoane
Double/ Twin Room With Balcony - capacitate maxima de 2 persoane. Aceasta camera are balcon.
Family Room - capacitate maxima de 4 persoane. Aceasta camera are balcon.

*Nota informativa:  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare.  In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion Bucuresti(OTP)-Madeira(FNC) vara 2023 Bucuresti - Funchal; Taxe aeroport; Supliment; Avion Madeira(FNC)-Bucuresti(OTP) vara 2023 Funchal - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre Hotel Do Carmo, Madeira, Portugalia