Hotel Website: https://www.dizalyahotels.com/

Descriere

Dizalya Palm Garden imbina ospitalitatea turceasca si gusturile bogate ale preparatelor traditionale, oferind clientilor facilitati si servicii excelente.


Localizare

Hotelul este pozitionat la 12 km distanta fata de centrul orasului Alanya. Aeroportul din Antalya este la o distanta de 120 km.


Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia clientului urmatoarele facilitati: un restaurant principal, doua restaurante a la carte si 4 baruri, piscina exterioara, piscina pentru copii, plaja privata este pozitionata la 200 de metri, centru Spa.
Camerele hotelului sunt dotate cu Tv, aer conditionat, minibar. Acces gratuit la WiFi.


Website

https://dizalyahotels.com/Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport si asistenta in lb. romana; Avion CLJ-AYT Day 3 2022 Cluj Napoca - Antalya; Taxe de aeroport; CATERING (doar apa); Avion AYT-CLJ Day 3 2022 Antalya - Cluj Napoca; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre DIZALYA PALM GARDEN, Antalya, Turcia