Ziua 1. (28.12.21) Bucuresti – Istanbul

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Istanbul. Tur panoramic de oras, transfer si cazare la Hotel Lionel 5* din Istanbul. 

Ziua 2. (29.12.21) Palatul Topkapi si Moscheea Albastra*

Mic dejun. Timp liber sau, optional, tur de oras cu vizita la Palatul Topkapi, Moscheea Albastra si Hipodrom*. Cazare la Hotel Lionel 5* din Istanbul.

Ziua 3. (30.12.21) Catedrala Hagia Sofia & Bazarul Egiptean*

Mic dejun. Timp liber sau, optional, tur de oras cu vizita la Hagia Sophia si Bazarul Egiptean*. Vizita la un atelier de covoare orientale. Cazare la Hotel Lionel 5* din Istanbul. 

Ziua 4. (31.01.21) Croaziera pe Bosfor *

Mic dejun. Timp liber sau, optional, plimbare cu vaporasul pe Strâmtoarea Bosfor si Cornul de Aur*. Vizita la un magazin de articole din piele si un magazine de bijuterii. Cazare la Hotel Lionel 5* din Istanbul.Petrecere de Revelion cu cina festiva si bauturi  incluse la Hotel Lionel 5* .

Ziua 5. (01.01.22) Insula Buyukada*

Mic dejun. Timp liber sau, optional, plimbare cu vaporasul pe Insula Buyukada, cea mai mare insula din arhipelagul Insulelor Printului din Marea Marmara. In perioada bizantina printii sau alti membri ai familiilor regale erau exilati pe aceste insule. Vizitatorii pot face un tur pietonal al intregii insule, se pot bucura de arhitectura secolului al XIX-lea, o bisericuta greceasca in vardul insulei, taverne cu specific pescares si magazine de suveniruri. Cazare la Hotel Lionel 5* din Istanbul.

Ziua 6. (02.01.22) Istanbul – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Istanbul si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

Servicii incluse:


• Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Istanbul – Bucuresti
• Taxe de aeroport

• Un bagaj de cala 20kg si un bagaj de cabina 7kg

• Transport cu autocar modern pe tot parcursul programului
• Cazare 5 nopti in camera dubla, in hotel de 5 stele
• Mic dejun
• Transfer Aeroport-hotel-aeroport

• Cina festiva de Revelion

• Asistenta turistica in Limba Romana

 

Servicii optionale neincluse in pret:


  • Vizita la Palatul Topkapi, Moscheea Albastra si Hipodrom
  • Vizita la Hagia Sophia si magazinul de covoare

  • Taxa de oras 2euro/pers.
  • Plimbare cu barca pe strâmtoarea Bosfor, Bazarul Egiptean si magazinul de bijuterii si articole din piele
  • Pachet Premium (3 excursii optionale din zilele 2, 3 & 4, intrarile la obiectivele turistice din program, ghid autorizat, croaziera pe Bosfor, 3 pranzuri, taxa de oras aprox 2euro/pers.): 139 Euro/ persoana

 

 

Lionel Hotel Istanbul se află in cartierul Bayrampasa din Istanbul, oferind acces cu ușurință in alte zone ale orașului, podul Cornul de Aur fiind la 3 km, iar colina Pierre Loti este la 3,2 km. Stația de metrou Sağmalcılar se află la 950 de metri. Este disponibilă o parcare privată gratuită. Hotelul Lionel Istanbul oferă acces gratuit la inteenrt WiFi in toate zonele.

Toate camerele sunt decorate modern, cu mobilier elegant, minibar si facilităti de ceai și cafea. Unele camere includ un aparat de cafea Nespresso. Băile private au duș sau cadă, prosoape și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții au la dispoziție meniuri à la carte și tip bufet in restaurantul Dorlion. Hotelul oferă in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet cu preparate proaspete. Proprietatea are și o braserie.

După o zi plină, oaspeții se pot relaxa cu un masaj la spa. De asemenea, au la dispoziție o piscină interioară, saună, hamam si un centru de fitness.

Moscheea Albastră se află la 8 km. Centrul de congrese Halic este la 2,4 km de Lionel Hotel Istanbul. Centrul comercial Forum Istanbul se află la 1,7 km, iar parcul tematic İsfanbul este la 5,5 km. Spitalul Memorial Bahcelievler se află la 12 km, Clinica Esteworld Bahcelievler este la 9,5 km, iar Spitalul Medical Park Bahcelievler este la 10 km. Centrul vechi al orașului Istanbul este la 7,5 km. Aeroportul Istanbul se află la 41,2 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Lionel Hotel, Istanbul, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate