San Lorenzo Hotel Thermal Spa 4* - Forio dIschia, Insula Ischia, Italia

Hotelul Terme San Lorenzo 4* este situat la 55 de metri deasupra nivelului marii, pe versantul vestic al insulei, oferind o panorama de vis catre Lacco Ameno si spre frumoasa plaja din San Montano, in timp ce, in spatele lui domina peisajul cu Muntele Epomeo.

Prezentare oficiala hotel: www.albergosanlorenzo.com

Localizare:
Hotel Terme San Lorenzo se bucura de o vedere uluitoare la Golful Napoli, Vezuviu, Casamicciola Terme si insula Procida.

Hotelul San Lorenzo este situat intr-o pozitie panoramica, dar in acelasi timp strategica in municipalitatea Lacco Ameno, la nord-vestul insulei Ischia.
Punctele forte ale acestui renumit hotel de 4* sunt parcul sau de piscine si spa-ul Stufe di San Lorenzo, ale caror fumarole (jeturi de abur termic pur) sunt cunoscute inca din anul 1580.
Pe langa tratamentele curative, spa-ul ofera si masaj, electroterapie si tratamente de infrumusetare.
Hotelul San Lorenzo are, de asemenea, terase solare si serviciu de transfer catre-dinspre centrul istoric al Lacco Ameno, usor accesibil pe jos, cu o zona comerciala eleganta, bogata in istorie.


Plaja San Montano
750 m (11 minute pe jos)
Plaja Corso
900 m (13 minute pe jos)
Plaja Chiaia
2,3 km (5 minute cu masina)

Facilitati hotel:Restaurant:
Restaurantul principal ofera o panorama de frumusete incontestabila: Monte Vico, Napoli, Vesuvius, Sorrento, Procida si Casamicciola Terme. Pe langa spectacolul naturii, serviciile sunt impecabile, iar preparatele sunt rafinate si autentice.

Centru Spa:
Utilizarea apei termale in scopuri terapeutice isi are originea inca din epoca romana, cand s-au descoperit beneficiile pe care acest tip de apa le poate avea asupra corpului uman. Pentru oaspetii care doresc sa combine aceste beneficii cu tratamentele de infrumusetare si masaje, centrul de wellness ofera multe posibilitati si pachete spa. Zona pe care se afla unitatea termica anexata hotelului San Lorenzo 4*, numita Stufe di San Lorenzo datorita fumaroolelor care se gasesc aici, a fost cunoscuta inca din anul 1.580, cand localnicii mergeau acolo pentru a se vindeca de durere sau alte afectiuni.
Mai tarziu, in anul 1.757, s-au efectuat primele studii stiintifice, mentionand ca intr-adevar apa din izvorul San Lorenzo ar putea avea efecte mult mai bune decat celelalte surse de pe insula.

Piscina:
Piscina este cu apa de mare si este inconjurata de o terasa cu sezlonguri si umbrele de soare.
Fiind situata pe un deal verde cu vedere la Lacco Ameno - perla insulei, ofera posibilitatea oaspetilor de a se bucura cat mai mult timp de lumina soarelui.
In hotel, intr-un mediu construit in intregime din piatra, exista piscina interioara (6*7*1m), cu apa mentinuta la o temperatura constanta de 38 de grade.
O baie relaxanta este cea mai buna modalitate de a termina ziua de plaja sau de a alterna beneficiile soarelui si ale marii cu cele ale bazinelor cu apa termala.
In anul 2013 a fost finalizata o noua piscina interioara, care este formata dintr-o baie cu jacuzzi de 3mp*3mp si banci de piatra si este alimentata cu apa incalzita la 36 grade, cu cascade laterale si jeturi de abur fierbinte.
Aceasta piscina este conectata atat la piscina interioara cat si la cea in aer liber.

Hotelul dispune de:
Terase de soare dotate cu sezlonguri si umbrele;
Zona de wellness cu piscina termica (38 grade C), acoperita cu cascada de la ora 08:00 la ora 19:00;
Piscina interioara cu banca de hidromasaj cu apa de mare (36 grade C);
Piscina in aer liber cu facilitati de hidromasaj (incalzita pana la jumatatea lunii mai si de la mijlocul lunii octombrie);
Piscina Kneipp 38 grade C - 18 grade C;
Piscina hexagonala cu hidromasaj (4-6 locuri) 34 grade C-38 grade C;
Piscine cu cascade de apa temperata 22 C - 25 C
Parcare auto;
Serviciu de transfer catre-din centru.

Obiective turistice:
Fungusul
1 km (15 minute pe jos)
Biserica Santa Restituta
650 m (10 minute pe jos)
Muzeul Arheologic din Pithecusae
650 m (10 minute pe jos)
Parcul termal Negombo
700 m (10 minute pe jos)

Facilitati camere:
Camerele duble Standard sunt mobilate in stil clasic mediteranean, avand culori pastelate si vedere la gradina/ interior. Sunt dotate cu: baie cu dus, aer conditionat / incalzire, televizor, seif, telefon, uscator de par;

Camerele duble Confort sunt mobilate in stil mediteranean sau contemporan-modern si au balcon cu vedere la mare. Sunt dotate cu: baie cu dus, aer conditionat / incalzire, televizor, seif, telefon, uscator de par, minibar, birou;

Camerele duble Superior sunt mobilate in stil mediteranean in culori pastelate si au terasa cu vedere la mare, cu scaune/ sezlonguri. Sunt dotate cu: baie cu dus, aer conditionat / incalzire, televizor, seif, telefon, minibar, birou, uscator de par, halat de baie, papuci.

Camerele duble standard se afla la parterul hotelului si dispun o mica terasa.
De asemenea, camerele single se afla tot la parter si dispun de o mica terasa.
Camerele cu sea view dispun de balcon si se afla la etajele superioare.

Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1 noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

Aceste taxe sunt valabile doar pentru primele 7 nopti de sejur. Ele vor fi achitate de turist direct la receptia hotelului.

Ischia, denumita si Insula Verde, este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta din Italia. Aflata la 30 km de Napoli, celebra insula este recunoscuta pentru apele termale, peisajele spectaculoase, vegetatia luxurianta, bucataria mediteraneana si pentru unele dintre cele mai frumoase plaje, fiind o combinatie reusita intre munte si mare. Se mandreste cu unele dintre cele mai spectaculoase gradini si parcuri termale din Europa si cu o gama variata a atractiilor turistice. De asemenea, Insula Ischia este un important punct de plecare pentru excursiile catre Coasta Amalfitana si Insula Capri.

vezi mai multe


CONDITII DE REZERVARE

OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA EARLY BOOKING:

- 30% din pretul pachetului turistic - la inscriere;

- 70% din pretul pachetului turistic - cu minimum 30 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII GENERALE DE ANULARE / PENALIZARE

EARLY BOOKING:

- 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii;

- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

NOTIFICARI SUPLIMENTARE:

- Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

- Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;

OFERTA STANDARD

TERMENE DE PLATA OFERTA STANDARD:

- 30% din pretul pachetului turistic - la inscriere;

- 70% din pretul pachetului turistic - cu minimum 30 zile inaintea plecarii;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia Organizatoare isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII GENERALE DE ANULARE / PENALIZARI OFERTA STANDARD:

- 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile - 60 zile inaintea plecarii;

- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

NOTIFICARI SUPLIMENTARE:

- Orice modificare de nume sau tip de camera efectuata dupa inscriere dar inainte de emiterea documentelor de

calatorie se va confirma sau infirma in functie de conditiile prestatorului si va fi supusa platii unei taxe de modificare de 10 euro/camera.

- Schimbarea perioadei, a hotelului sau a destinatiei este considerata anulare (cu penalizarile aferente) si refacerea rezervarii in noile conditii de comercializare si de pret.

Atat ofertele EARLY BOOKING cat si STANDARD

100 % penalizare:

- in cazul anularii rezervarii cu mai putin de 31 zile inainte de data plecarii;

- in cazul in care calatorul nu se prezinta la program;

- in cazul in care calatorul nu este lasat sa treaca una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa saudin motive care nu pot fi imputate Agentiei;

- in cazul in care calatorul nu respecta conditiile generale ale Agentiei, prezinta acte incomplete sau false, nu are pasaport sau nu achita integralexcursia in termenele stipulate;

Aceste penalizari se aplica la pretul pachetului de calatorie.

Toate sumele mentionate mai sus se vor retine de catre Agentie din avansul sau pretul total al pachetului de servicii de calatorie achitat de calator, fara a fi necesara interventia instantelor de judecata.

Aceste conditii de plata si penalizari sunt general valabile.

Ofertele speciale pot avea conditii de plata si retragere specifice. Aceste conditii speciale sunt communicate odata cu oferta si fac parte integrala din contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

Calatorii pot transfera pachetul de servicii de calatorie unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unorcosturi suplimentare (taxa modificare nume, taxa anulare,etc).

Numarul minim de persoane necesar pentru realizarea programului:

- Insula Ischia - nu exista numar minim de persoane;

Incetarea contractului privind pachetul de servicii de calatorie si dreptul de retragere inainte de inceperea executarii pachetului.

Calatorul poate inceta contractul privind pachetul de servicii de calatorie in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in carecalatorul inceteaza contractul privind pachetul de servicii de calatorie, acesta poate fi obligat sa plateasca agentiei de turism organizatoare openalitate de incetare adecvata si justificabila.
In contractul privind pachetul de servicii de calatorie pot fi prevazute penalitati de incetare standardizate rezonabile, in functie de momentul incetariicontractului inainte de inceperea executarii pachetului, precum si de economiile de costuri si de veniturile prevazute, generate de executareaalternativa a serviciilor de calatorie. In absenta unor penalitati de incetare standardizate, valoarea penalitatii de incetare corespunde pretuluipachetului, din care se scad economiile de costuri si veniturile generate de executarea alternativa a serviciilor de calatorie. La cererea calatorului, agentia de turism organizatoare prezinta o justificare pentru cuantumul penalitatilor de incetare.

SERVICII INCLUSE IN PACHETELE DE SERVICII TURISTICE:

- transport cu avionul Wizz Air;

- 1 bagaj de mana mic de max. 10 kg sa se incadreze in dimensiunile 40cm x30cm x 20cm + Bagaj cala de 20 kg sa se incadreze in dimensiunile 149cm x 119cm x 171cm, zbor compania Wizz Air;

- 7 nopti cazare si masa conform ofertei;

- transferuri aeroport - hotel - aeroport (inclusiv ferry boat unde este cazul);

- asistenta turistica pentru Insula Ischia este in limba romana pe toata perioada sejurului.

- taxele de aeroport si catering (se pot modifica).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii ofertei, respectiv luna, anul. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu pana la 7 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea acestora.

NU SUNT INCLUSE IN PACHETELE DE SERVICII TURISTICE:

- asigurarea medicala de calatorie (optionala, recomandata);

- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

- excursiile optionale;

- 1 bagaj de cabina mic de max. 10 kg sa se incadreze in dimensiunile 55cm x 40cm x 23cm.

OBSERVATII:

- DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE SAU PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;

- ACESTE PROGRAME NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE;

INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:

Taxa turistica locala se va achita de catre turisti in numerar, la sosirea in unitatea de cazare. Taxa de sejur este diferentiata in functie de clasificarea unitatilor de cazare.

Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1 noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei

INFORMATII LEGATE DE DOCUMENTELE DE CALATORIE SI VIZE

Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in Italia.

Intrarea in Italia este permisa cu pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate.

Pentru verificarea conditiilor particulare de intrare si sedere prevazute de legislatia din Italia, va recomandam consultarea informatiilor oficiale furnizate de autoritatile grecesti:

- Ambasada Italiei din Bucuresti (https://ambbucarest.esteri.it/ambasciata_bucarest/it/)

- In cazul pierderii/furtului documentelor de calatorie cetatenii romani pot contacta:

- Ambasada Romaniei din Roma - Sectia Consulara: Telefon Phone: +39 06 8352 3344 sau Phone: +39 06 808 4529


Numere de telefon de urgenta ale autoritatilor publice din Italia:

- 112 - Numar general de urgenta

- 112 - Politia italiana

- 118 - Asistenta medicala de urgenta

- 115 - Pompierii

- 113 - Politia rutiera

FORMALITATI LEGATE DE SANATATE

Sistemul medical

Asigurarea medicala este obligatorie in Italia.

Va recomandam cu insistenta sa incheiati o asigurare medicala de sanatate sau sa obtineti Cardul European de Sanatate inainte de a pleca intr-o calatorie.

Daca va imbolnaviti sau aveti un accident pe durata unei sederi temporare intr-un stat membru UE, formularul E112 sau Cardul european de asigurari sociale de sanatate va va da acces la ingrijirile medicale necesare.

Acest Card va va permite sa primiti asistenta medicala necesara in timpul sederii dumneavoastra temporare in orice tara a Uniunii Europene.

Mai multe detalii gasiti la adresele: www.cnas.ro si www.ceass.ro.

Este bine ca asigurarea medicala suplimentara sa fie valabila in toate tarile. In baza unei asemenea asigurari, facultative, aveti acces la serviciile de urgenta atat din sistemul public de sanatate, cat si din cel privat (in functie de tipul politei de asigurare). La incheierea unei asemenea asigurari verificati coordonatele partenerului societatii de asigurare in tara de destinatie si de tranzit.

Va recomandam sa va incheiati, inainte de plecare, o asigurare de calatorie. Aceasta are valabilitate in toate tarile si poate sa acopere de la riscurile de baza (imbolnaviri, accidente, urgente stomatologice, repatriere sanitara sau in caz de deces) pana la toate riscurile de calatorie, inclusiv pierderea/ furtul/ deteriorarea bagajelor, anularea plecarii in strainatate, falimentul companiei aeriene etc.

Asigurarea de viata s-a dovedit benefica pentru familiile celor decedati in urma unor accidente sau din motive de boala.

In Uniunea Europeana nu aveti nevoie de vaccinari speciale.

- ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii ferme si a incasarii unui avans;

- procentele de early-booking precum si tarifele standard pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii acestora) si sunt decise de hotelieri; va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a pretului;

- pentru infanti (0 - 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport iar acestia nu beneficiaza de loc in avion; pentru patut, hotelul poate solicita achitarea unui supliment;

- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;

- descrierile hotelurilor cuprinse in oferta sunt valabile la data intocmirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei; pentru acuratetea informatiei, se va consulta site-ul hotelului, mentionat in oferta

- pentru masa in regim All Inclusive, conceptul este specific fiecarui hotel si poate fi furnizat la cerere; (atentie! Pensiune Completa nu inseamna All Inclusive)

- transferul inclus in pretul pachetului este un transfer de grup, ceea ce inseamna ca mijlocul de transport care va efectua transferurile va face opriri la mai multe hoteluri; turistii care doresc transfer privat pot solicita acest serviciu contra cost, iar confirmarea se va face in masura disponibilitatilor de la momentul rezervarii ferme;

- conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-I insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;

- persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);

- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;

- tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie; acesta poate solicita sprijinul asistentului local in vederea remedierii problemelor;

- hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;

- pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;

- in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani numerar (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;

- in situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, Agentia va oferi varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul;

- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

- agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare;

- in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale sau aceasta se anuleaza, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemite.

Informatii generale despre ITALIA:

Italia - Republica Italiana este un stat peninsular din sudul Europei, care se se invecineaza la Nord Vest cu Franta, Austria si Elvetia la Nord si Slovenia la Nord Est.

De Italia apartin si cateva insule din Marea Mediterana, impartita in Tireniana, Adriatica si Ionica. Cele mai mari si cunoscute dintre acestea sunt Sicilia si Sardinia.
Tot Italia include si enclavele San Marino si Vatican si mai detine una in Elvetia numita Campione d Italia.

Limba oficiala este italiana, o limba de origine latina.

Are o suprafata de 301.336 de km si ocupa locul 72 in lume din punct de vedere teritorial.

Tara este impartita in 20 de regiuni. Cel mai mare oras al Italiei este Roma, care este capitala regiunii Lazio si a statului. Din punct de vedere al densitatii populatiei urmeaza orasele: Milano, capitala regiunii Lombardia si Napoli, capitala regiunii Campania.

Relieful este unul variat, de unde deriva si potentialul turistic urias de care dispune aceasta tara. Fiind o peninsula, putem spune ca Italia este inconjurata de fasii interminabile de litoral spre Marile Adriatica, Ionica si Tireniana.

Italia este foarte renumita pentru vulcanii sai: in Sicilia, unul active aa Etna si unul in apropiere de Napoli, adormit - Vezuviu.

Tibrul este raul care strabate Roma, Pad formeaza celebra lagua Pad-Venetia, Arno strabate Toscana si Adige trece prin Verona. Cel mai mare lac este Lacul Garda de langa Verona.

Centrul peninsulei este strabatut de Muntii Apenini, care la Est se unesc cu Alpii, formand marele arc muntos, din care fac parte si celebrii Dolomiti, care inchid Italia in partea de nord.
Cel mai inalt varf al Italiei este Mont Blanc (Monte Bianco) aflat la granita cu Franta, 4,807m, de altfel si cel mai inalt varf din Europa de Vest.

Italia este recunoscuta pentru aria sa culturala foarte complexa, de care s-a ocupat din cele mai vechi timpuri. Este locul in care s-a nascut Renasterea.

Italia este tara cu cele mai multe locuri incluse in Patrimoniul Mondial al UNESCO.
Cu toate ca Biserica Catolica nu mai este oficial religie de stat, cea mai mare parte a tarii impartaseste credinta romano-catolica.

Bucataria italiana traditionala include pizza si pastele, iar dintre bauturile populare amintim faimosul lichior Limoncello si excelentul vin Brunello di Montalcino, din zona Toscana, care e renumita pentru o gama intreaga de vinuri celebre.

Sportul principal este fotbalul, iar Italia a castigat de mai multe ori Cupa Mondiala, campionatul intern fiind unul dintre cele mai puternice din lume.

Italia atrage si datorita numeroaselor case de moda, Milano fiind orasul numit in repetate randuri, capitala mondiala a modei, iar italienii sunt recunoscuti printre cei mai eleganti si sarmanti dintre europeni.

Dolce far niente este expresia cea mai cunoscuta cand vine vorba despre Italia, dar mai mult decat o expresie, ea defineste o atitudine a oamenilor in ceea ce priveste relaxarea nationala.
Bella Italia este cunoscuta pentru ideea bucuriei de a trai si pentru viata frumoasa si relaxanta pe care oamenii incearca sa o traiasca, subliniata prin termenul des intalnit, la dolce vita.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Bagaj mana mic (40 x 30 x 20 cm) + Bagaj cala 20 kg dus-intors Wizz Air (149 x 119 x 171 cm); Transport Avion Cluj Napoca - Napoli W2024 Cluj Napoca - Napoli; supliment asistenta turistica; Transport Avion Napoli - Cluj Napoca W2024 Napoli - Cluj Napoca; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hotel Terme San Lorenzo, Ischia, Italia

Verifica tarife si disponibilitate